Valid XHTML 1.0 Transitional

POSEBNE PONUDE – taylor-made
Oduvijek ste željeli posjetiti neku lokaciju, ali ne sviđa Vam se putovati u velikim grupama ili ne želite obilaziti sve što Vam je ponuđeno u rasporedu putovanja. To uz SUNČANU VURU nije problem jer će samo za Vas organizirati putovanje iz snova. Riječ je o tzv. taylor-made putovanjima u kojima Vi sami, u suradnji s našim iznimno educiranim osobljem agencije, definirate što želite obići, što Vas zanima, koju vrstu odmora želite. Dakako, u istom aranžmanu spremno osoblje agencije će Vam pomoći da ishodite sve potrebne dokumente i pružiti svu podršku na destinaciji počevši od rent-a-car usluga, usluga vodiča, pa nadalje.

Putovanja navedena u ovim ponudama su individualna i potpuno prilagodljiva Vašim željama i interesima. Aranžmani su dostupni tijekom cijele godine, razinu smještaja i usluge možete odrediti sami ili jednostavno prihvatiti ponuđenu opciju.

Za više informacija ili ponudu pošaljite nam upit putem e-maila, telefona ili navratite u našu agenciju.

SUNČANA VURA vodi Vas na putovanja po Vašoj mjeri!


Turistički aranžmani:

Sunčana vura d.o.o. za poslovne usluge i turizam, Kožarska 2, 10000 ZAGREB, HRVATSKA • tel: +385 1 481 36 35 ; 481 36 36 • mail: infosv@suncana.org