Valid XHTML 1.0 Transitional

SVE ŠTO TREBA ZNATI
5 4 3 2 1
Page:

1. ODJEĆA I OBUĆA

Prije svega, imajte na umu da idete na odmor. Zatim, dobro je znati da je lakše putovati sa što manje nepotrebne prtljage. Ukoliko ste uvažili ove dvije stvari sigurno nećete imati problema sa spremanjem Vaših putnih torbi. Jednostavna, sportska, laka ljetna odjeća sve je što Vam treba tijekom dana, kako na brodu, tako i na obali. Bermude, ljetne haljine, kratki rukavi, laka i prozračna lanena odjeća, te lagani ljetni puloveri ili jakne za večer. Od obuće valja ponijeti sandale s gumenim potplatom ili lagane sportske cipele, ugodne za hod. Žene mogu ponijeti i maramu ili šešir. Svečana odjeća za krstarenja od 7, 10, 11, 12 i 16 dana poželjna je za kapetanovu Gala večeru i Coctail večer. Predlažemo formalnu odjeću: coctail-haljinu za žene i svečano odijelo za muškarce. Iste se odore mogu posuditi i na samom brodu. Ostale večeri možete se odijevati potpuno jednostavno. Kratke hlače iznad koljena i kupaći kostimi nisu dozvoljeni u blagovaonicama tijekom objeda.

2. PRTLJAGA

Do luke ukrcaja i iskrcaja putuje se avionom. Stoga postoje i ograničenja u težini prtljage, pa će putnici moći prijaviti za let 2 komada prtljage, težine ne veće od 32 kg, ukupnih dimenzija 158 cm. Općenito, doplatak za višak prtljage po kilogramu iznosi 1,5% od neposredno objavljene cijene, primjenjivo za jednosmjerna putovanja u turističkoj klasi. Prtljagu valja označiti privjeskom kojeg ćete naći u prilogu Vašem voucheru za ukrcaj. Privjesak treba u potpunosti ispuniti prije polaska na put zbog lakšeg ukrcaja i iskrcaja, te identifikacije.

Dodatno osiguranje prtljage svi putnici mogu uplatiti i u našoj agenciji, prema programu putnog osiguranja.


Sunčana vura d.o.o. za poslovne usluge i turizam, Kožarska 2, 10000 ZAGREB, HRVATSKA • tel: +385 1 481 36 35 ; 481 36 36 • mail: infosv@suncana.org