Valid XHTML 1.0 Transitional

INTERNSHIP

Gotovo sve škole u kojima organiziramo učenje stranih jezika u inozemstvu omogućuju i uključivanje u Internship program – stjecanje radnog iskustva u kompaniji po izboru tijekom trajanja tečaja jezika na bazi volontiranja.

Zašto Internship?

Internship Vam omogućuje da sve ono što ste naučili tijekom tečaja primijenite u praksi i da istovremeno steknete iskustvo radeći u stranom okruženju.

Čime se kompanije bave?

Izaberite između prodaje i marketinga, međunarodnih odnosa, putovanja i turizma, obrazovanja i prava.

Pronalaženje radnog mjesta

EF-koordinator u Vašoj školi pronaći će Vam kompaniju u mjestu u kojem se školujete i to prema Vašim interesima i sposobnostima.

Prije nego započnete s programom internshipa u trajanju od osam tjedana proći ćete pripremni period u kojem će Vas pripremati za program: pisanje životopisa, intervjuiranje za posao, vokabular specifičan za područje rada koje odaberete.

Primjeri

EF-škola u: kompanija: područje:
Londonu Madame Tussauds Umjetnost
Brightonu Lloyd`s Bank Financije
Cambrigeu Cambridge Magistrates Court Pravo
Miami Beachu Hilton Hotel Putovanja i turizam
Bostonu U.S. Chamber of Commerce Business
Bournemouthu Next Model Agency Marketing i sličnoPo završetku programa svi sudionici primaju potvrdu o stečenom iskustvu.


Sunčana vura d.o.o. za poslovne usluge i turizam, Kožarska 2, 10000 ZAGREB, HRVATSKA • tel: +385 1 481 36 35 ; 481 36 36 • mail: infosv@suncana.org