Valid XHTML 1.0 Transitional

IGRA / INTERAKTIVNO

RUDARSKA REPUBLIKA

Sudjelujte u ustanku labinskih rudara na početku 20. stoljeća i proživite jedan dan na najopasnijem poslu na svijetu 150 metara ispod zemlje, pod 20 milijuna tona stijena, na 15 stupnjeva Celzijevih, na lokacijama rudnika Raša, u Labinu i Lamparni. Spustite se u rudarsko okno, doživite zastrašujuće uvjete rada u bivšim rudnicima u Labinu i Raši, te postanite sudionikom rudarske republike za vrijeme koje su rudari zauzeli rudnik, organizirali vlastitu samopravu i policiju (crvene straže), organizirali proizvodnju i uvjetovali poboljšanje položaja i prava radnika sve dok ustanak nije krvavo ugušila talijanska fašistička vojska. Prema legendi grupa rudara pobjegla je u jedno okno rudnika i zauvijek nestala. Ovaj doživljaj pun adrenalina vodi vas kroz uzbudljivu priču o ljudskom ponosu i snazi u zastrašujućim uvjetima. Nakon što izronite iz podzemnog mraka, založite s rudarima jedan tradicionalni rudarski obrok.

Godina 1921., 150 metara ispod zemlje, ispod 20 milijuna tona kamena, sunce, nebo i vrijeme prestaju postojati, postoji samo tama... i REVOLUCIJA! Uđite u podzemmne labirinte labinskog rudnika gdje vas čeka zastrašujuća i potresna priča o ljudskoj snazi i ponosu. Doživite život rudara kroz jedan dan od posla do obroka, te kušajte pravi rudarski ručak.
PREDLAŽEMO: ISTRA - 4 dana

ISTRU čine srednjovjekovni gradići koji kao čarolijom izranjaju u sanjiva maglovita jutra.
Priče, legende i bajke...
Odgurnite vrata i uđite...
Odaberite program i obogatite ga prema svojim željama, četiri dana Istre potaknut će sva vaša osjetila. od 2.870 kn


Lokacija: Labin


Sunčana vura d.o.o. za poslovne usluge i turizam, Kožarska 2, 10000 ZAGREB, HRVATSKA • tel: +385 1 481 36 35 ; 481 36 36 • mail: infosv@suncana.org