Valid XHTML 1.0 Transitional

IGRA / PREDSTAVA NA OTVORENOM

CRISPO

Kazališna predstava o povratku rimskog vojskovođe i carskog sina Crispa, igra se u autentičnoj rimskoj vili smještenoj na Vižuli, nedaleko Medulina, na pravom arehološkom lokalitetu. Priča vas vraća u daleku antiku. Za vladavine rimskog cara Konstantina Velikog, koji je 326. godine svog sina Crispa proglasio prijestolonasljednikom trona Rimskog carstva, što je zasmetalo Fausti, Crispovoj maćehi, koja je bila znatno mlađa od njegova oca. Fausta odluči postati ljubavnicom budućem prijestolonasljedniku, kako bi osigurala svoju poziciju na njegovu dvoru, ali je mladi Crispo odbije, te nastrada od gnjeva odbačene i moćne žene. Prema predaji biva zatočen i ubijen u ladanjskoj vili na Vižuli. Ovaj doživljaj smjestiti će vas na pravu rimsku gozbu koja se priprema po starim rimskim receptima. Od kruha, preko zobene kaše, ribe, školjaka, pikantnih kobasica, raznih kolača i medenjaka, jesti ćete baš kao u drevnom Rimu. Doživite duh antičke kulture na izvornom arheološkom lokalitetu.

Na arheološkom lokalitetu Vižula, medulinski doživljaj Crispo uvodi vas u antički događaj i u svijet rimskih spletki, intriga, ljubavi, mržnje i osvete. Nakon što saznate kako je Crispo postao prijestolonasljednikom Konstantina Velikog, te kako ga je maćeha Fausta pokušala zavesti, uživat ćete u pravoj antičkoj gozbi spravljenoj po starim rimskim receptima.
PREDLAŽEMO: ISTRA - 4 dana

ISTRU čine srednjovjekovni gradići koji kao čarolijom izranjaju u sanjiva maglovita jutra.
Priče, legende i bajke...
Odgurnite vrata i uđite...
Odaberite program i obogatite ga prema svojim željama, četiri dana Istre potaknut će sva vaša osjetila. od 2.870 kn


Lokacija: Medulin


Sunčana vura d.o.o. za poslovne usluge i turizam, Kožarska 2, 10000 ZAGREB, HRVATSKA • tel: +385 1 481 36 35 ; 481 36 36 • mail: infosv@suncana.org