Valid XHTML 1.0 Transitional

AU PAIR´S LETTERS
Helena Ivana 1 Ivana 2 Andrea Hadzimana
Draga Alida,

oprostite što vam nisam ranije pisala o tome kako mi je. Evo već je 5.tj i mogu reći da mi je stvarno super. Obitelj je jednostavno prekrasna, stvarno imam sreće što sam kod njih, dali su mi laptop u sobi, imam čak 3 dana tjedno slobodna (što je puno u usporedbi sa drugim curama), nemaju nikakva posebna pravila, oni plaćaju sav benzin i sve troškove u vezi vađenja vozačke dozvole, auto mogu koristiti kad god želim i mogu ga posuditi ako želim za putovanja preko vikenda. Što se djece tiče nemam nikakvih većih problema, polako prolazimo tranzicijsko vrijeme i svakim danom je sve lakše. Svaki dan je i novi izazov. Sve slobodno vrijeme provodim sa drugim curama ponajviše jednom curom iz Poljske i drugom iz Južnoafričke republike i stvarno uživam, planiramo zajedničke izlete, tako da sljedećeg mjeseca idemo u Chicago.

Sve ovo vrijeme nisam osjetila nikakvu nostalgiju sa domom, sve je novo i zanimljivo da jednostavno nemaš vremena biti tužan (barem ne ja).

Što se slika tiče, one su slikane sad u nedjelju, au pair organizacija je organizirala kulturalni događaj za sve cure u Michiganu, bile smo na farmi i plesali uz njihovu country muziku, učili su nas plesati country dance stvarno je bilo smiješno i jako zabavno.

Inače sam u kontaktu sa Zvonkom, ona se skoro seli u J. Carolinu, a ja idem sa obitelji na odmor u S. Carolinu na ocean pa planiramo da se sretnemo, što bi bilo tako super.

Poruči drugim curama da stvarno nema šanse da požale, ovo je fenomenalan program, samo moraju biti u potpunosti sigurne da zaista ovo žele i neka budu jako detaljne u pitanjima koje postavljaju obiteljima koje ih intervjuiraju tako da ne bude neugodnih iznenađenja kad jednog dana zaista i dođu.

Veliki pozdrav

Andrea

Sunčana vura d.o.o. za poslovne usluge i turizam, Kožarska 2, 10000 ZAGREB, HRVATSKA • tel: +385 1 481 36 35 ; 481 36 36 • mail: infosv@suncana.org