Valid XHTML 1.0 Transitional

AU PAIR´S LETTERS
Helena Ivana 1 Ivana 2 Andrea Hadzimana
Draga Alida,

hvala na lijepim željama za predstojeću godinu. Ja sam vam trenutno dobro, nemam se želju vratiti doma i nadam se da će me taj osjećaj držati još neko vrijeme! Već sam neko vrijeme sva u božićnom raspoloženju!

Ovi Amerikanci su totalno ludi pa božićno kićenje počinje već krajem 11. mjeseca, a početkom 12. većina već ima okićen i bor u kući (što je, by the way, meni totalno čudno, ali dobro!). Družim se s curama, zezamo se, shopingiramo, idemo na kave (doduše ne u birceve, jer ih tu nema, ali u ono najbliže bircu kaj sam mogla naći!) i tak. Mogu reći da sam se konačno priviknula na sve u ovoj čudnoj zemlji (dobro, možda ne na sve, ali na većinu!), imam frendice s kojima se družim, idem u hrvatsku crkvu nedjeljom pa se malo družim i s Hrvatima, i tak svaki dan nešto pa vrijeme prođe. A i ako sam stalno okupirana s nečim ne stignem misliti na dom! Moram se pohvaliti da sam test iz engleskog na collegu napisala jako dobro i po rezultatima sam smještena na najvišu moguću razinu engleskog. Išla sam na individualni razgovor i zbog visokog rezultata dozvolili su mi da slušam što god hoću. Tako da od 25. 01. krećem konačno na college i to na jedan kolegij iz psihologije koji sam strašno htjela upisati. Javila mi se Lana (pretpostavljam da ste joj vi dali adresu), ona dolazi sredinom siječnja pa jedva čekam da i nju upoznam i da čujem novosti iz Hrvatske. Odlučila sam izaći na predsjedničke izbore, nabavila sam potrebne potvrde i sad jedva čekam 2. 01. I to vam je to!

Želim vam sve najbolje povodom predstojećih blagdana i puno sreće i uspjeha u Novoj godini!

Veliki pozdrav od Ivane!

Sunčana vura d.o.o. za poslovne usluge i turizam, Kožarska 2, 10000 ZAGREB, HRVATSKA • tel: +385 1 481 36 35 ; 481 36 36 • mail: infosv@suncana.org